De camping is gelegen in een agrarisch gebied op 7 km van het Maasplassengebied en tussen natuurgebieden, zoals de Leudalbossen Beegderhei en Heelderpeel.

Leudal

De boerderij is sinds 1997 buiten bedrijf, maar we hebben nog wel dieren. Twee grote pony's, een hond en enige kippen.
Ook uw huisdieren zijn van harte welkom, mits ze hun behoefte buiten de camping doen en u ze aangelijnd houdt.

Komt u te paard of wilt u uw paard meenemen, op de camping zijn paardenstallen beschikbaar. Dicht in de buurt van de camping kunt u verse tuinbouwproducten, natuurhoning en geitenkaas kopen.De staanplaatsen zijn ruim bemeten. Er zijn 20 staanplaatsen op 6000 m2,zodat voldoende privacy is gewaarborgd.

De tenten en caravans staan rond het gemeenschappelijke grasveld, waardoor er ruim voldoende plaats is voor sport en spel.

Verder is er een stacaravan met 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, toilet en douche.Voor de campeerders zijn de toiletten en douches ondergebracht in een aparte ruimte in de boerderij, waar ook de mogelijkheid is uw afwas en wasjes te doen. Een centrifuge, die u gratis kan gebruiken, helpt bij het sneller drogen van de vakantiewas. Is uw vakantiewas wat aan de vorse kant, dan is er een wasmachine beschikbaar.

De auto mag u naast uw caravan of tent parkeren.
Op de camping is een recratieruimte waarin u een partijtje kunt darten, tafeltennissen of gewoon warm en droog uw koffie kan drinken.
Op het terrein voor stacaravans is het mogelijk aangesloten te worden op het lichtnet, gas, waterleiding en riool.

Op de camping kunt u gratis gebruik maken van draadloos, beveiligd internet.